Speelgroep Tosjopa speelt ‘Vlam in de pan’

Na enkele jaren niet gespeeld te hebben mogen we eindelijk weer. Speelgroep Tosjopa speelt de klucht ‘Vlam in de pan’!

De spelers, regie, rekwisieten en decorbouwploeg zijn al maanden druk in de weer op alles optimaal gereed te krijgen voor een zinderende premièrevoorstelling op 11 maart 2023.

Restauranteigenaren en echtpaar Roland en Ada krijgen bezoek van een recensent voor de beoordeling van de Diamant Restaurant Award (D.R.A.). Niets mag het positieve resultaat van deze beoordeling in de weg staan en de voorbereidingen zijn tot in de puntjes verzorgd. Dan staan plots Mary en Sjors op de stoep, de zus en het neefje van Ada die duidelijk van een andere stand zijn… Als ook nog ‘gezelschapsdame’ Chantal en een vreemde undercover-agente binnenvallen krijgt het restaurant meer weg van een louche tent dan van een toprestaurant. Het gevolg: doortrapte streken en besmeurende incidenten zoals nog nooit vertoond in de keuken van de haute cuisine!

Speeldata: 
zaterdag 11 maart, zondag 12 maart, 
vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart en zondag 19 maart, 
donderdag 30 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april

aanvangstijd 20:00u

Voorverkoop:

Speelgroep Tosjopa heeft besloten om over te gaan op de online-voorverkoop van toegangskaarten voor onze voorstellingen. Er is dus GEEN fysieke voorverkoop meer. Kaarten kunnen vanaf 22 januari 2023 gekocht worden via www.tosjopa.nl Op deze pagina vindt u een kopje reserveren. De kaarten moeten worden betaald via iDeal. Na betaling ontvangt u op uw emailadres een bericht met in de bijlage de bestelde kaarten, deze zijn voorzien van een uniek QR-code. U kunt de kaarten printen en meebrengen op de avond van de voorverkoop. U kunt de kaarten met hun QR-code ook met uw telefoon tonen op de avond van uw voorstelling. Op de avond van de voorstelling kunt u tot 19.45u. nog online kaarten kopen.
 
Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Entreeprijs € 12,50 incl. garderobe.


Online voorverkoop vanaf zondag 22 januari om 10:00u op www.tosjopa.nl


Cast vlam in de pan