Afgelasting voorstellingen Speelgroep Tosjopa

Helaas heeft ook Speelgroep Tosjopa uit Tegelen moeten besluiten om de voorstellingen in 2022 te annuleren. De voorbereidingstijd om een voorstelling van goede kwaliteit neer te zetten is te kort. Daarnaast is het risico van uitval van de acteurs door ziekte of quarantaine te groot, een kleine vereniging zoals Tosjopa heeft geen reserveacteurs.

 

Hopelijk kunnen we in 2023 weer wel een voorstelling op de planken zetten. We hopen u dan weer een gezellige avond te kunnen bieden.

 

Mensen die de kaarten van 2020 hebben omgezet in een tegoedbon

 

Wij hebben besloten dat u het geld voor de betaalde kaarten van Tosjopa terugkrijgt. Wij verzoeken u de kaarten in een envelop te brengen of te sturen naar één van de volgende adressen:

  • Tosjopa, Hoogstraat 104, 5931GE Tegelen.
  • Tosjopa, Hertenkamp 49, 5932GP Tegelen.

 

In de envelop een briefje met de volgende gegevens:

  • Naam en woonplaats van de bankrekening, zoals vermeld op het bankafschrift,
  • IBAN-nummer.

 

Graag ontvangen wij deze gegevens uiterlijk 1 maart 2022. Deze terugbetaalactie loopt tot uiterlijk 1 maart, daarna worden geen verzoeken meer in behandeling genomen.

Het bedrag wordt voor of op uiterlijk 1 april 2022 terugbetaald.

 

Natuurlijk bestaat nog steeds de mogelijkheid de kosten van (een deel van) de kaarten aan ons te schenken. Als u besluit te schenken, dan zijn wij u daar heel dankbaar voor. Wilt u dan een foto maken van deze kaarten en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..