VOORSTELLINGEN “VLAM IN DE PAN” VAN TOSJOPA VERPLAATST NAAR 2021

 Met pijn in het hart heeft Speelgroep Tosjopa Tegelen moeten besluiten de afgelaste voorstellingen “Vlam in de pan” door te schuiven naar 2021. In de voorverkoop zijn meer dan 650 kaarten verkocht. Wij willen onze bezoekers drie mogelijkheden bieden wat u kunt doen met de gekochte kaarten. 

 

Wat kunt u doen met de gekochte kaarten?

1. Kaarten bewaren voor 2021

U kunt uw kaarten als tegoedbon bewaren tot het volgend jaar en deze kaarten dan inruilen voor nieuwe kaarten voor de voorstellingen in 2021. Stuur via email een foto van de kaarten met uw naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de voorverkoop in 2021 kunt u deze kaarten inwisselen tegen nieuwe kaarten voor een voorstelling die u past en u kunt dan zoals gebruikelijk weer uw plaatsen uitkiezen.

2. Kaarten terugbrengen

Als u nog niet weet of u in 2021 tijd heeft voor het bijwonen van een voorstelling kunt u uw geld terugkrijgen. U stuurt uw kaarten per post naar onderstaand adres. Voeg bij uw kaarten een brief waarop staat vermeld: naam, emailadres en post¬adres, banknummer en woonplaats en het geld wordt aan u overgemaakt.

3. Schenking aan Tosjopa

We hebben veel kosten gemaakt voor de voorstelling van 2020. U kunt ons helpen door de kosten van de kaarten aan ons te schenken. Dat waarderen wij zeer. Stuur via email een foto van de kaarten met uw naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij zullen u via uw emailadres informeren over de start van de kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen in 2021.

 

Laat uiterlijk 20 juni 2020 aan ons weten wat uw keuze is.

 

  www.tosjopa.nl

Postadres: Tosjopa, Hoogstraat 58, 5931 GD Tegelen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.