Zeuk ut Verbank breekt record

Het zit erop. De aanvragen zijn definitief gesloten en het doek is dicht. Tosjopa maakt hiermee een eind aan de voorstelling: Zeuk ut Verbank. Een meesterlijke klucht in al zijn eenvoud, verworven tot een pareltje van een komedie. Voor debuterend regisseur op het hoogste speelvlak bij Tosjopa, Anne Nooten was het een absolute kroon op maanden van hard werken. En niet in de laatste plaats hebben de spelers, mensen van de techniek, decorbouwers, grime, rekwisieten, souffleurs en vele vrijwilligers hun steentje bijgedragen aan een succesvolle reeks van 9 voorstellingen in de kleine zaal van cultureelcentrum De Haandert. Een record werd zelfs gebroken door de blijvende vraag naar kaarten. De laatste twee voorstellingen waren ongekend, waardoor de zaal tot aan de nok gevuld was.
Bij deze een oprecht bedankje voor alle enthousiaste reacties en mooie avonden. En graag zien we iedereen weer bij een nieuwe productie van Tosjopa.

De eerste mogelijkheid om Tosjopa weer aan het werk te zien is donderdag 18 april in theater de Garage. Hier wordt de tweede produktie opgevoerd. Klik hier voor meer informatie over deze produktie.